KUŘE DUŠENÉ S PIKANTNÍ OMÁČKOU (Recept z třicátých let minulého století)

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / STARÉ RECEPY / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Kuře se rozkrájí na díly a osolí. Na kastrole se dá kousek másla nebo sádla, sekaná cibule, 2 bobkové listy, kousek citronové kůry, a když cibulka zežloutla, vloží se maso do toho, podleje polévkou a několika lžičkami bílého vína a dusí do měkka. Maso se vyndá, do šťávy přidá trochu jíšky, lžíce osmaženého strouhaného chleba, trochu praženého cukru, ocet nebo citronová šťáva a dobře se to povaří. Je-li třeba, ještě se omáčka trochu přisladí, osolí, přikyselí a procedí na maso. K tomu knedlík nebo brambory.

KUŘE DUŠENÉ S PIKANTNÍ OMÁČKOU (Recept z třicátých let minulého století) KUŘE DUŠENÉ S PIKANTNÍ OMÁČKOU (Recept z třicátých let minulého století)



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1329 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz